



























Рокери лакомници по 24 Kitchen

Обикаляйки Европа, Близкия изток и Америка с колела, Дейв и Си ще ни запознаят с разнообразието и универсалността на пилешкото месо и яйцата. Пълни с изненадващи и забавни нови факти от историята и науката за пилето, колоездачите хвърлят повече светлина около тази птица, която надминава броя на хората в съотношение три към едно.
Рокерите лакомници изучават най-вкусните, пикантни, традиционни и изобретателни начини да се сготви храна, прекрачваща всички граници на раса, религия, възраст и класа, която ще се превърне в най-консумираната в световен мащаб през следващите пет години.
По време на пътуванията си, Дейв и Си също така присъстват на уроците на някои от топ готвачите на пилешко - от френския ресторант „Бург-ан-Брес“, в който се предлага „ролс-ройса“ на печеното пиле до най-стария магазин за пържено пиле във Вирджиния. Те се срещат с продуценти, носители на награди, опитват интересни семейни рецепти, които са се предавали поколения наред и разбират защо всъщност пилешкото е най-популярното месо в света.
Телевизия: 24 Kitchen;
1 | Двама мъже и половина | |
2 | Господари на ефира | |
3 | Столичани в повече | |
4 | Комиците | |
5 | От местопрестъплението: М... | |
6 | Като две капки вода | |
7 | От местопрестъплението | |
8 | Шоуто на Слави | |
9 | Приятели | |
10 | Касъл |