Star LifeNational GeographicDiscovery ChannelDiema FamilyDiema SportBTV StoryStar ChannelStar CrimeAXNHBOTLCMovieStarTV1000Ring.BGBNT 2BNT 3BNT 4Disney ChannelEurosport 27/8 TVNova SportBulgaria ON AIRCartoon NetworkNova NewsFilm PlusNat Geo Wild
25 Януари, Събота, 17:12 часа
Акценти от програмата на Фиеста за седмицата от 26 септември до 2 октомври
26 Септември
Когато се върши с вдъхновение, трудът е песен. Това личи в поетичната експресия на следното описание: Биволски стек с гъбено капучино и запечен спанак с биволска моцарела и пресни билки. Вкусно нали?
"Майстори готвачи", луксозната лимузина на кулинарията, е по ФИЕСТА ТВ всеки ден от 12.00, 17.00 и 23.00 ч. А през уикенда от 10.30 и 22.00 ч.
Телевизия: HBO 2;
За какво ни е биволско търпение? „Полуостровът на съкровищата” знае
Чудите ли се къде е следващото съкровище, което Валери Нешов, нашият пътеводител из балканската кулинарна карта, ще ни покаже? Този път Нешов и „Полуостровът на съкровищата” са в една ферма за биволи край Русенски Лом. Домакините, двама млади и симпатични фермери, ни показват, че ако не се страхуваш от ранно ставане и многото работа, кротките животинки ще те възнаградят за положените усилия. От биволско мляко се прави прочутото сирене моцарела и няма да е прекалено да кажем, че качествата на родното не отстъпват на онова, което се прави в Южна Италия.
Чудите ли се къде е следващото съкровище, което Валери Нешов, нашият пътеводител из балканската кулинарна карта, ще ни покаже? Този път Нешов и „Полуостровът на съкровищата” са в една ферма за биволи край Русенски Лом. Домакините, двама млади и симпатични фермери, ни показват, че ако не се страхуваш от ранно ставане и многото работа, кротките животинки ще те възнаградят за положените усилия. От биволско мляко се прави прочутото сирене моцарела и няма да е прекалено да кажем, че качествата на родното не отстъпват на онова, което се прави в Южна Италия.
Когато се върши с вдъхновение, трудът е песен. Това личи в поетичната експресия на следното описание: Биволски стек с гъбено капучино и запечен спанак с биволска моцарела и пресни билки. Вкусно нали?
Не изпускайте премиерата на десетия епизод на „Полуостровът на съкровищата” по ФИЕСТА ТВ - 1-ви октомври (събота) от 10.30 и 21.30 ч. и 2-ри октомври (неделя) от 18.00 и 23.30 ч.
„Барбекю на двора” като за последно
В слънчевите дни на ранната есен има особена сладост. Идеята, че е "като за последно" дава допълнителен аромат на събиранията на открито. Кевин Уайт от "Барбекю на двора" е наясно с това и е запазил най-добрите си рецепти за края на сезона. Кевин и Лоръл се възползват от есенното изобилие на плодове и зеленчуци и тази седмица ще предложат няколко особено оригинални и вкусни рецепти. Вратните пържоли по кажунски, печената царевица с масло и кимион и салатата с авокадо и скариди ще ви накарат да броите дните до уикенда. По принцип благоразумни, тази седмица водещите на "Барбекю на двора" се одързостяват и предлагат няколко смели заемки от азиатската и луизианската традиция.
В слънчевите дни на ранната есен има особена сладост. Идеята, че е "като за последно" дава допълнителен аромат на събиранията на открито. Кевин Уайт от "Барбекю на двора" е наясно с това и е запазил най-добрите си рецепти за края на сезона. Кевин и Лоръл се възползват от есенното изобилие на плодове и зеленчуци и тази седмица ще предложат няколко особено оригинални и вкусни рецепти. Вратните пържоли по кажунски, печената царевица с масло и кимион и салатата с авокадо и скариди ще ви накарат да броите дните до уикенда. По принцип благоразумни, тази седмица водещите на "Барбекю на двора" се одързостяват и предлагат няколко смели заемки от азиатската и луизианската традиция.
Не пропускайте последните за сезона серии "Барбекю на двора" в делник от 19.30 ч. , а през уикенда и в 9.00 ч. сутринта. Само по ФИЕСТА ТВ.
Отново барбекю, но за напреднали
Преброените дни на барбекюто на открито вдъхновяват и Майкъл Алемайър от „Майстори готвачи”, който окачва на шиша цяло прасенце-сукалче и го полива с великолепна марината с мед и горчица. Ако внимавате и следите внимателно процеса, ще успеете да повторите това забележително упражнение и както си седите на двора по къси панталони и си бъбрите с приятелите, ще получите ястие-шедьовър, достойно за скъп ресторант. Пък и кога друг път ще видите някой от "Майстори готвачи" да нагъва с пръсти и да топи мръвки в общата сосиера?
Преброените дни на барбекюто на открито вдъхновяват и Майкъл Алемайър от „Майстори готвачи”, който окачва на шиша цяло прасенце-сукалче и го полива с великолепна марината с мед и горчица. Ако внимавате и следите внимателно процеса, ще успеете да повторите това забележително упражнение и както си седите на двора по къси панталони и си бъбрите с приятелите, ще получите ястие-шедьовър, достойно за скъп ресторант. Пък и кога друг път ще видите някой от "Майстори готвачи" да нагъва с пръсти и да топи мръвки в общата сосиера?
"Майстори готвачи", луксозната лимузина на кулинарията, е по ФИЕСТА ТВ всеки ден от 12.00, 17.00 и 23.00 ч. А през уикенда от 10.30 и 22.00 ч.
Телевизия: HBO 2;
Най-популярни предавания
1 | Двама мъже и половина | |
2 | Господари на ефира | |
3 | Столичани в повече | |
4 | Комиците | |
5 | От местопрестъплението: М... | |
6 | Като две капки вода | |
7 | От местопрестъплението | |
8 | Приятели | |
9 | Шоуто на Слави | |
10 | bTV Новините |
ТВ Новини / Актуално