Star LifeNational GeographicDiscovery ChannelDiema FamilyDiema SportBTV StoryStar ChannelStar CrimeAXNHBOTLCMovieStarTV1000Ring.BGBNT 2BNT 3BNT 4Disney ChannelEurosport 27/8 TVNova SportBulgaria ON AIRCartoon NetworkNova NewsFilm PlusNat Geo Wild
18 Септември, Сряда, 01:52 часа
Акценти от програмата на Фиеста ТВ за седмицата от 12 до 18 септември
12 Септември
Новият сезон на „Стопанинът на лозовата долина” стартира в събота и в неделя от 12.30, 18.30 и 22.30 ч.
Занимания в най-вкусната класна стая „Бърза кухня ала Жак Пепен” се провеждат всекидневно от 11.30, 17.30 и 21.30 ч.
Телевизия: HBO 2;
Посрещнете новите епизоди на "Стопанинът на лозовата долина"
Някой влизат в кухнята, за да си успокоят нервите, други хващат лъжиците и тенджерите, когато ги осени вдъхновение. За Майкъл Киарело готвенето е почти психоаналитичен сеанс. Старата точилка на баба му, отключва спомени и разсъждения за традициите, приемствеността и ценностите, издайническа влага мокри мъжествената му скула. Ще го чуете да произнася оди за карамелизирането и дитирамби за ориза арборио и обединяващия потенциал на ризотото. А после мъжете имали проблем да споделят и да говорят за чувства... Елате в долината Напа, елате при Майкъл - хем ще има задушевни разговори, хем ще хапнете вкусно.
Някой влизат в кухнята, за да си успокоят нервите, други хващат лъжиците и тенджерите, когато ги осени вдъхновение. За Майкъл Киарело готвенето е почти психоаналитичен сеанс. Старата точилка на баба му, отключва спомени и разсъждения за традициите, приемствеността и ценностите, издайническа влага мокри мъжествената му скула. Ще го чуете да произнася оди за карамелизирането и дитирамби за ориза арборио и обединяващия потенциал на ризотото. А после мъжете имали проблем да споделят и да говорят за чувства... Елате в долината Напа, елате при Майкъл - хем ще има задушевни разговори, хем ще хапнете вкусно.
Новият сезон на „Стопанинът на лозовата долина” стартира в събота и в неделя от 12.30, 18.30 и 22.30 ч.
„Полуостровът на съкровищата” гостува на Габрово
Кулинарната одисея на Валери Нешов и „Полуостровът на съкровищата” продължава, този път в габровския Балкан. След крокмача и напфавока, във фокуса отново е един крайно интересен български продукт – Бял мъж. Това е характерен само за Габровско специалитет, който се приготвя от сирене, но разбира се не какво да е сирене. Валери ще проследи пътя на специалитета от пасището до чинията. То и пасището не е какво да е. Високо в Балкана ще се окаже, че представите ни за овчарлъка, формирани от Виргилий, ще се разколебаят. Буколическият занаят далеч не е толкова идиличен, колкото римският поет ни е внушавал.
Както винаги „Полуострвът на съкровищата” ни представя една неочаквана, интригуваща и вкусна карта на България.
Кулинарната одисея на Валери Нешов и „Полуостровът на съкровищата” продължава, този път в габровския Балкан. След крокмача и напфавока, във фокуса отново е един крайно интересен български продукт – Бял мъж. Това е характерен само за Габровско специалитет, който се приготвя от сирене, но разбира се не какво да е сирене. Валери ще проследи пътя на специалитета от пасището до чинията. То и пасището не е какво да е. Високо в Балкана ще се окаже, че представите ни за овчарлъка, формирани от Виргилий, ще се разколебаят. Буколическият занаят далеч не е толкова идиличен, колкото римският поет ни е внушавал.
Както винаги „Полуострвът на съкровищата” ни представя една неочаквана, интригуваща и вкусна карта на България.
Опитайте и вие с новия епизод на „Полуостровът на съкровищата” в събота от 11.00 и 21.00 ч. и неделя от 18.00 и 23.00 ч. По Фиеста ТВ.
На учителя с любов
Началото на учебната година е повод за признателност и благодарност към учителите. Помислете какво би бил света на кулинарията без Жак Пепен. Кулинарният гуру на Фиеста ТВ всекидневно ни превежда през азбуката на готвене. При това с търпение, такт и педагогически усет. Усвоите ли основите на науката с „Бърза кухня ала Жак Пепен”, ще превърнете всекидневното готвене в приятно и вълнуващо занимание. Колкото и да сме печени в кулинарията, винаги има какво да научим от Пепен. Тази седмица обърнете внимание на гретена с тиква и ябълковата гранита.
Началото на учебната година е повод за признателност и благодарност към учителите. Помислете какво би бил света на кулинарията без Жак Пепен. Кулинарният гуру на Фиеста ТВ всекидневно ни превежда през азбуката на готвене. При това с търпение, такт и педагогически усет. Усвоите ли основите на науката с „Бърза кухня ала Жак Пепен”, ще превърнете всекидневното готвене в приятно и вълнуващо занимание. Колкото и да сме печени в кулинарията, винаги има какво да научим от Пепен. Тази седмица обърнете внимание на гретена с тиква и ябълковата гранита.
Занимания в най-вкусната класна стая „Бърза кухня ала Жак Пепен” се провеждат всекидневно от 11.30, 17.30 и 21.30 ч.
Телевизия: HBO 2;
Най-популярни предавания
1 | Двама мъже и половина | |
2 | Господари на ефира | |
3 | Столичани в повече | |
4 | Комиците | |
5 | От местопрестъплението: М... | |
6 | Като две капки вода | |
7 | От местопрестъплението | |
8 | Приятели | |
9 | Шоуто на Слави | |
10 | bTV Новините |
ТВ Новини / Актуално